Week van de opvoeding: kinderen vragen om hulp, waarom ouders niet?

Dit is alweer de laatste blog in de week van de opvoeding. Afgelopen dagen heb ik jullie laten ervaren dat je de opvoeding vanje kinderen niet alleen doet. Het hele systeem om het kind heen heeft invloed op de ontwikkeling en opvoeding van je kind. Ik vond het erg waardevol om jullie mee te nemen in hoe ‘samenspel in opvoeden’ eruit ziet.

 Misschien hebben de blogs iets bij je losgemaakt, heb je gemerkt dat de communicatie tussen jou en je partner niet altijd loopt zoals je zou willen of dat je het lastig vindt hoe je met je kind kunt praten als hij negatief gedrag vertoont. Het kunnen dingen zijn waar je graag mee aan de slag wilt. Gezinscoaching en kindercoaching kan jullie helpen. De coaching is laagdrempelig en oplossingsgericht. We werkenstap voor stap naar jullie doel. Wil je hier meer over weten, neem gerust contact met me op.

Sommige ouders hebben het gevoel van falen als ze om hulp vragen. Dat ze geen goede ouder zijn en het niet kunnen. Ik vind juist de ouders die aankloppen voor hulp, sterke en krachtige mensen. Zij hebben de moed zich open te stellen en doen alles om zichzelf en hun gezin het beste te geven.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie plaatst over hoe je de blogs van afgelopen week hebt ervaren.
42e9c49d401df0c1f27390ab79e7cbbd

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s